Persian RC  

بازگشت   Persian RC > رادیو و الکترونیک > مدارات الکترونیکی مربوط به مدل

پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 09-12-17, 08:21 AM   #1
KAMRAN111
Moderator
 
KAMRAN111 آواتار ها
 
تاریخ عضویت: 2009 Oct
نوشته ها: 3,016
Thanks: 7,044
Thanked 14,880 Times in 3,111 Posts
KAMRAN111 is on a distinguished road
پیش فرض روش های استفاده و نصب از دوربین های cctv در مدل

خوب اینجا هم باشه برای روش های استفاده و نصب از دوربین های cctv در مدل

خوب بهتر می دونید که دوربین هایی که به صورت آنلاین یا زنده قابل رویت باشه و قابل کنترل باشه

رو می گن دوربین های مدار بسته (کلوز کامرا تلویژن)

دو ستان تمام تجربه هاشون رو می تونن در اینجا تشریح کنند


با تشکر از همه

کامران
__________________
فقط عاشقان پرواز می توانند خوب پرواز کنند

Keep sharing your ideas and be happy if people copy it and find it useful

تا زمانيكه توانايي ساخت مگس را نداريد در برابر خالق مگس سر تعظيم فرود آوريد. هنوز انسانی ندیده که یک مگس در حین پرواز به مشکل بخورد و سقوط نماید دو مگس بهم بخورند ، حین نشستن پاهایش باز نشود، در پرواز یکی از بالهایش از کار بیافتد و یا مگسی سوخت کم بیاورد
KAMRAN111 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
The Following 3 Users Say Thank You to KAMRAN111 For This Useful Post:
armin_gera (10-05-12), FLYMAN (11-09-15), omid (11-05-15)
قدیمی 11-04-05, 07:56 PM   #2
lpsk
Senior Member
 
lpsk آواتار ها
 
تاریخ عضویت: 2011 Mar
نوشته ها: 160
Thanks: 2,337
Thanked 183 Times in 82 Posts
lpsk is on a distinguished road
پیش فرض

برای دوستان می تونید از فرستنده های دوربین که به تمام دوربین ها وصل میشه استفاده کنید که در فضای باز 800 متر برد داره استفاد کنید. که قیمتی نزدیک به 125 هزار تومان داره فرستنده 700 میلی واتی
lpsk آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 11-04-05, 09:28 PM   #3
jblaox
Senior Member
 
jblaox آواتار ها
 
تاریخ عضویت: 2009 Oct
نوشته ها: 559
Thanks: 638
Thanked 1,824 Times in 438 Posts
jblaox is on a distinguished road
پیش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی توسط lpsk نمایش پست ها
برای دوستان می تونید از فرستنده های دوربین که به تمام دوربین ها وصل میشه استفاده کنید که در فضای باز 800 متر برد داره استفاد کنید. که قیمتی نزدیک به 125 هزار تومان داره فرستنده 700 میلی واتی
مشخصاتی ، لینکی ، وزن و ....
__________________
[CENTER][B]زکات علم نشر آن است[/B][/CENTER]
jblaox آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 11-05-16, 10:20 AM   #4
sajjad2000
Senior Member
 
sajjad2000 آواتار ها
 
تاریخ عضویت: 2010 Sep
محل سکونت: گیلان-رشت
نوشته ها: 434
Thanks: 1,445
Thanked 1,720 Times in 436 Posts
sajjad2000 is on a distinguished road
پیش فرض

دوستان نظرتون درمورد استفاده از دوربین های dvr چیه؟برای دستیابی به شبکه هم میشه از مودم های بی سیم که جدیدا برای لپ تاپ ارائه شده و با سیم کارت کار می کنن استفاده کرد (مثل سیم ایرانسل)
کل تجهیزات 400.000 تومن هزینشه
__________________
دانشمند ترین مردم کسی است که دانش دیگران را به آگاهی خود بیفزاید( نهج الفصاحة جمله 360)
sajjad2000 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 11-05-16, 10:39 AM   #5
bozonghare
Senior Member
 
bozonghare آواتار ها
 
تاریخ عضویت: 2009 Oct
محل سکونت: مشهد مقدس
نوشته ها: 3,069
Thanks: 6,099
Thanked 11,878 Times in 2,953 Posts
bozonghare is on a distinguished road
پیش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی توسط sajjad2000 نمایش پست ها
دوستان نظرتون درمورد استفاده از دوربین های dvr چیه؟برای دستیابی به شبکه هم میشه از مودم های بی سیم که جدیدا برای لپ تاپ ارائه شده و با سیم کارت کار می کنن استفاده کرد (مثل سیم ایرانسل)
کل تجهیزات 400.000 تومن هزینشه
منظورت از dvr نصب رو مدل هستش؟ چطور؟ dvrهای جدید ارسال تصویر با شبکه دارند؟
توضیحات بیشتر و وزن و حجم؟
__________________
AEROCAMERA_8
bozonghare آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 11-05-16, 10:45 AM   #6
Parvazi
Moderator
 
Parvazi آواتار ها
 
تاریخ عضویت: 2009 Oct
محل سکونت: Adelaide/Australia
نوشته ها: 1,126
Thanks: 3,188
Thanked 7,674 Times in 1,077 Posts
Parvazi is on a distinguished road
پیش فرض

DVR های جدید ارسال روی شبکه دارند، اما به دلیل داشتن هارد دیسک و حساسیت به وایبریشن به نظر من مناسب نیستند. وزنش هم زیاده.
گزینه بهتر استفاده از دوربین های تحت شبکه هست. در بعضی مدلها هم کارت PCMCIA بی سیم میخوره و یا مستقیماً آنتن داره. مارک های معتبرش هم Axis، Sony، Panasonic، و ... هست.
__________________
پرواز،
رازی است که در من نخواهد مرد
دنیا بالهای من است
Parvazi آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
The Following 4 Users Say Thank You to Parvazi For This Useful Post:
AMIN2904 (11-05-16), bozonghare (11-05-16), farid (11-05-16), omid (11-05-16)
قدیمی 11-05-16, 11:37 AM   #7
sajjad2000
Senior Member
 
sajjad2000 آواتار ها
 
تاریخ عضویت: 2010 Sep
محل سکونت: گیلان-رشت
نوشته ها: 434
Thanks: 1,445
Thanked 1,720 Times in 436 Posts
sajjad2000 is on a distinguished road
پیش فرض

من امروز باهاشون صحبت کردم یه دروبین تحت شبکه است که تصویر رو بصورت وایرلس می فرسته روی گیرنده مورد نظر و نیاز به یه سی دی راه انداز داره که همراه دستگاه عرضه می شه درمورد راه اندازی سیستم روی هواپیمای بنزینی باهاشون صحبت کردم و وزنش و.. گفتند مشکلی نیست ،با استفاده از مودم های همراه هم که با سیم کارت ایرانسلم کار می کنند ارتباط برقرارمیشه ضمنا برد بسیار بالایی هم داره و باتوجه به قیمتش من حتما در آینده رو هواپیمام ازش استفاده می کنم با توجه به اینکه در صورت استفاده از تجهیزات جانبی مثل جی چی اس . ارتفاع سنج و... غیره حتما باید از چنین دوربینی برای کنترل زنده مدل استفاده کرد
__________________
دانشمند ترین مردم کسی است که دانش دیگران را به آگاهی خود بیفزاید( نهج الفصاحة جمله 360)
sajjad2000 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
The Following User Says Thank You to sajjad2000 For This Useful Post:
AMIN2904 (11-05-16)
قدیمی 11-05-16, 03:03 PM   #8
sajjad2000
Senior Member
 
sajjad2000 آواتار ها
 
تاریخ عضویت: 2010 Sep
محل سکونت: گیلان-رشت
نوشته ها: 434
Thanks: 1,445
Thanked 1,720 Times in 436 Posts
sajjad2000 is on a distinguished road
پیش فرض

البته دوستان توجه دارن این لوازم برای هواپیماهای سنگین مثل مدل های بنیزنی جواب می ده مثلا از یکی از دوستانم که در پارک علم وفناوری مشغول به کاره و از دوربین های مدار بسته سر در میاره گفته برای برد یه کیلومتر البته در نوع بدون شبکه نیاز به یک باتری 12 ولت 6 آمپر هست که وزنی حدود1.5 کیلو داره به همین جهت باید پرنده از کشش کافی برخوردار باشه
__________________
دانشمند ترین مردم کسی است که دانش دیگران را به آگاهی خود بیفزاید( نهج الفصاحة جمله 360)
sajjad2000 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 11-05-16, 03:53 PM   #9
Parvazi
Moderator
 
Parvazi آواتار ها
 
تاریخ عضویت: 2009 Oct
محل سکونت: Adelaide/Australia
نوشته ها: 1,126
Thanks: 3,188
Thanked 7,674 Times in 1,077 Posts
Parvazi is on a distinguished road
پیش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی توسط sajjad2000 نمایش پست ها
من امروز باهاشون صحبت کردم یه دروبین تحت شبکه است که تصویر رو بصورت وایرلس می فرسته روی گیرنده مورد نظر و نیاز به یه سی دی راه انداز داره که همراه دستگاه عرضه می شه درمورد راه اندازی سیستم روی هواپیمای بنزینی باهاشون صحبت کردم و وزنش و.. گفتند مشکلی نیست ،با استفاده از مودم های همراه هم که با سیم کارت ایرانسلم کار می کنند ارتباط برقرارمیشه ضمنا برد بسیار بالایی هم داره و باتوجه به قیمتش من حتما در آینده رو هواپیمام ازش استفاده می کنم با توجه به اینکه در صورت استفاده از تجهیزات جانبی مثل جی چی اس . ارتفاع سنج و... غیره حتما باید از چنین دوربینی برای کنترل زنده مدل استفاده کرد
شما از مودم های GSM برای انتقال داده نمیتونید استفاده کنید. به این دلیل که سایت های موبایل یا همون BTS طراحی شده اند که در ارتفاعی مشخص سرویس بدهند. برای این منظور جهت (از نظر عمودی) آنتن های این سایت ها که از نوع سکتورال هست رو به سمت زمین و با زاویه کج میکنند که بعد از یکی دو کیلومتر سیگنال کاملاً میرا بشه. به همین دلیل شما توی ارتفاع سیگنال موبایل نخواهید داشت. مثال بارزش هم عدم آنتن دهی مناسب موبایل در برجهای بالای 10 طبقه هست .همچنین این مودم های GSM در مکانهایی که پوشش موبایل وجود نداره و یا نقطه کور داره کار نخواهد کرد. بنابراین بهتره دنبال یه راه کار دیگه بگردید.
__________________
پرواز،
رازی است که در من نخواهد مرد
دنیا بالهای من است
Parvazi آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
The Following 3 Users Say Thank You to Parvazi For This Useful Post:
AMIN2904 (11-05-16), FARHAD (11-05-16), sajjad2000 (11-05-16)
قدیمی 11-05-16, 05:33 PM   #10
sajjad2000
Senior Member
 
sajjad2000 آواتار ها
 
تاریخ عضویت: 2010 Sep
محل سکونت: گیلان-رشت
نوشته ها: 434
Thanks: 1,445
Thanked 1,720 Times in 436 Posts
sajjad2000 is on a distinguished road
پیش فرض

ممنون آقای پروازی البته برای ارتفاع بالاتر از دوربین های وایرلس معمولی البته با فرستنده گیرنده قویتر که همونطور که در بالا گفتم با منبع تغذیه به مراتب سنگین تر این کار عملی هستش حالا طرفی که من باهاش صحبت کردم قراره یه نمونه با برد 1.5کیلوتر برام تهیه کنه که زیر 500.000 تومن در میاد ضمنا به من گفته تا 2 کیلو ظرفیت بار اضافه رو برای هواپیما در نظر بگیرم
__________________
دانشمند ترین مردم کسی است که دانش دیگران را به آگاهی خود بیفزاید( نهج الفصاحة جمله 360)

ویرایش توسط sajjad2000 : 11-05-16 در ساعت 05:39 PM
sajjad2000 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code هست فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است

انتخاب سریع یک انجمن


اکنون ساعت 12:38 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.