Persian RC  

بازگشت   Persian RC > رادیو و الکترونیک > سروو ها

پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 15-05-18, 08:36 PM   #181
d-ghanbari
92 Premium Member
 
d-ghanbari آواتار ها
 
تاریخ عضویت: 2011 Sep
محل سکونت: isfahan
نوشته ها: 802
Thanks: 2,387
Thanked 1,594 Times in 332 Posts
d-ghanbari is on a distinguished road
پیش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی توسط abedinpour نمایش پست ها
سلام

با سروو تستر كه با ولؤم سروو را ميتوانيد حركت دهيد

و اگر كمي الكنرونيك باز باشيد براحتي با يك ميكروپروسسور و چند قطعه المترونيك هم آنالوگ و هم ديجيتال ميتوانيد سروو جرا كنترل كنيد

سلام و درود
سروو تستر رو تهیه کردم.مسئله بعدی منبع تغذیه هست.راههایی که به نظرم میرسه استفاده از باتری و یا یک آداپتور هست.روی تستر ولتاژ مجاز رو نوشته 4.8 تا 6 ولت.از فروشنده سوال کردم که میتونم از آداپتورهایی که یک کلید تنظیم ولتاژدارن استفاده کنم یا نه؟ گفت استفاده نکن چون تلرانس زیادی دارن و از محدوده مجاز تستر خارج میشه.خلاصه عزیزان اگه پیشنهادی دارن خوشحال میشم که تشریح کنن
ارادت.....
__________________
خداوندا آنکس که تو را دارد،چه ندارد و آنکس که تو را ندارد،چه دارد...؟
d-ghanbari آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 15-05-18, 10:11 PM   #182
BaRdIa
Senior Member
 
BaRdIa آواتار ها
 
تاریخ عضویت: 2009 Dec
محل سکونت: البـــــــــرز
نوشته ها: 427
Thanks: 1,193
Thanked 1,339 Times in 287 Posts
BaRdIa is on a distinguished road
پیش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی توسط d-ghanbari نمایش پست ها
سلام و درود
سروو تستر رو تهیه کردم.مسئله بعدی منبع تغذیه هست.راههایی که به نظرم میرسه استفاده از باتری و یا یک آداپتور هست.روی تستر ولتاژ مجاز رو نوشته 4.8 تا 6 ولت.از فروشنده سوال کردم که میتونم از آداپتورهایی که یک کلید تنظیم ولتاژدارن استفاده کنم یا نه؟ گفت استفاده نکن چون تلرانس زیادی دارن و از محدوده مجاز تستر خارج میشه.خلاصه عزیزان اگه پیشنهادی دارن خوشحال میشم که تشریح کنن
ارادت.....
سلام

تلرانس زیاد یعنی چقدر که از محدوده مجاز تستر خارج میشه؟مگه برق AC هه؟

همون آداپتور با توان مناسب کارت رو راه میندازه که واسه یه تک سروو خیلی توان زیادی نمیخوای.
------
اون نقشه ای که آقای عابدینپور گذاشتند مثل هلو جواب میده.یه موج مربعی با فرکانس 50 الی 100 هرتز با استفاده از تایمر میکرو بسازین و با تغییر طول موج مثبت بین 1 الی 2 میلی ثانیه سروو رو اینور اونور کنین.اگرم بخواین ریز کنترلش کنین با ADC و یه وولوم میشه همون سروو تستر شما رو سه سوت ساخت.البته 2 خط کد نویسی میخواد

BaRdIa آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
The Following User Says Thank You to BaRdIa For This Useful Post:
d-ghanbari (15-05-18)
قدیمی 15-05-18, 10:46 PM   #183
d-ghanbari
92 Premium Member
 
d-ghanbari آواتار ها
 
تاریخ عضویت: 2011 Sep
محل سکونت: isfahan
نوشته ها: 802
Thanks: 2,387
Thanked 1,594 Times in 332 Posts
d-ghanbari is on a distinguished road
پیش فرض

::
نقل قول:
نوشته اصلی توسط BaRdIa;
سلام

تلرانس زیاد یعنی چقدر که از محدوده مجاز تستر خارج میشه؟مگه برق AC هه؟

همون آداپتور با توان مناسب کارت رو راه میندازه که واسه یه تک سروو خیلی توان زیادی نمیخوای.
------
اون نقشه ای که آقای عابدینپور گذاشتند مثل هلو جواب میده.یه موج مربعی با فرکانس 50 الی 100 هرتز با استفاده از تایمر میکرو بسازین و با تغییر طول موج مثبت بین 1 الی 2 میلی ثانیه سروو رو اینور اونور کنین.اگرم بخواین ریز کنترلش کنین با ADC و یه وولوم میشه همون سروو تستر شما رو سه سوت ساخت.البته 2 خط کد نویسی میخواد

ممنون از جواب شما
فروشنده میگفت مثلا اگه ولتاژو رو 6 تنظیم کنی یهو میبینی ولتاژت میره رو 9 ولت که به نظر زیاده...
تستر رو بصورت آماده تهیه کردم(12000 تومن) و قید ساختش رو زدم چون علی رغم علاقه ای که به الکترونیک دارم اما زیاد وارد این حیطه نشدم و اطلاعات چندانی ندارم.
حقیقتش پروژه ای که باید انجام بدیم مربوط به درس آیرودینامیک هست و قراره نمونه آزمایشی که تو تونل باد تست میشه رو ما درست کنیم و یک درجه آزادی براش تعریف کنیم که ما تصمیم گرفتیم برای مدلمون الویتور بذاریم و نمونه رو بالا و پایین کنیم.سروو تستر تو راس داستان قرار نداره برای همین اصراری به ساختش ندارم(هر چند به قول شما شاید کار پیچیده ای نباشه)
__________________
خداوندا آنکس که تو را دارد،چه ندارد و آنکس که تو را ندارد،چه دارد...؟
d-ghanbari آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
The Following User Says Thank You to d-ghanbari For This Useful Post:
BaRdIa (15-05-18)
قدیمی 16-05-02, 05:13 PM   #184
mohammad_safiya
Member
 
تاریخ عضویت: 2013 Feb
محل سکونت: کرج
نوشته ها: 48
Thanks: 77
Thanked 21 Times in 8 Posts
mohammad_safiya is on a distinguished road
پیش فرض

سلام یک سرووی ۷ کیلو دارم برای ریترکت فوک وولف سایز ۴۶ مناسبه؟
mohammad_safiya آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 16-05-03, 02:53 PM   #185
abedinpour
92 Premium Member
 
abedinpour آواتار ها
 
تاریخ عضویت: 2011 Sep
محل سکونت: Tehran
نوشته ها: 1,657
Thanks: 3,938
Thanked 12,879 Times in 1,272 Posts
abedinpour is on a distinguished road
پیش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_safiya نمایش پست ها
سلام یک سرووی ۷ کیلو دارم برای ریترکت فوک وولف سایز ۴۶ مناسبه؟
سلام

برای ریترکت بهتر است از سرووی مخصوص ریترکت استفاده کنید.
7 کیلو تورک کافی هستش اما تنظیم دقیق رادیویی و مکانیکی فراموش نشود
abedinpour آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
The Following 2 Users Say Thank You to abedinpour For This Useful Post:
d-ghanbari (16-05-03), mohammad_safiya (16-05-04)
قدیمی 16-05-04, 01:04 AM   #186
mohammad_safiya
Member
 
تاریخ عضویت: 2013 Feb
محل سکونت: کرج
نوشته ها: 48
Thanks: 77
Thanked 21 Times in 8 Posts
mohammad_safiya is on a distinguished road
پیش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی توسط abedinpour نمایش پست ها
سلام

برای ریترکت بهتر است از سرووی مخصوص ریترکت استفاده کنید.
7 کیلو تورک کافی هستش اما تنظیم دقیق رادیویی و مکانیکی فراموش نشود
سلام خدمت جناب عابدین پور پیشنهاد شما چه برند و مدلی هست
mohammad_safiya آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 16-05-04, 12:54 PM   #187
abedinpour
92 Premium Member
 
abedinpour آواتار ها
 
تاریخ عضویت: 2011 Sep
محل سکونت: Tehran
نوشته ها: 1,657
Thanks: 3,938
Thanked 12,879 Times in 1,272 Posts
abedinpour is on a distinguished road
پیش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_safiya نمایش پست ها
سلام خدمت جناب عابدین پور پیشنهاد شما چه برند و مدلی هست
سلام

الان در بازار سروو ریترکت جی آر و های تک موجود هست که هر دو عالی هستند
abedinpour آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
The Following 2 Users Say Thank You to abedinpour For This Useful Post:
mohammad_safiya (16-05-04), _Hamed_ (16-05-05)
قدیمی 16-05-04, 02:54 PM   #188
mohammad_safiya
Member
 
تاریخ عضویت: 2013 Feb
محل سکونت: کرج
نوشته ها: 48
Thanks: 77
Thanked 21 Times in 8 Posts
mohammad_safiya is on a distinguished road
پیش فرض

سلام رادیوی بنده 8j هست منظور از تنظیمات رادیویی سرعت حرکت سروو هست؟ در کدام منو میشود این کار رو انجام داد
mohammad_safiya آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 16-05-04, 03:23 PM   #189
abedinpour
92 Premium Member
 
abedinpour آواتار ها
 
تاریخ عضویت: 2011 Sep
محل سکونت: Tehran
نوشته ها: 1,657
Thanks: 3,938
Thanked 12,879 Times in 1,272 Posts
abedinpour is on a distinguished road
پیش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_safiya نمایش پست ها
سلام رادیوی بنده 8j هست منظور از تنظیمات رادیویی سرعت حرکت سروو هست؟ در کدام منو میشود این کار رو انجام داد
سلام

نه منظور اينكه اگر سرووي معمولي استفاده ميكنيد حتما Travel Adjust و End Point سروو را دقيق تنظيم كنيد مه سروو در حالت باز و بسته بودن چرخها تحت فشار نباشد
abedinpour آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
The Following 4 Users Say Thank You to abedinpour For This Useful Post:
d-ghanbari (16-05-06), mehrad1 (16-05-08), mohammad_safiya (16-05-04), _Hamed_ (16-05-05)
قدیمی 16-05-09, 11:44 PM   #190
Dariush
92 Premium Member
 
Dariush آواتار ها
 
تاریخ عضویت: 2011 Jan
نوشته ها: 264
Thanks: 1,320
Thanked 753 Times in 199 Posts
Dariush is on a distinguished road
پیش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad_safiya نمایش پست ها
سلام رادیوی بنده 8j هست منظور از تنظیمات رادیویی سرعت حرکت سروو هست؟ در کدام منو میشود این کار رو انجام داد
دوست عزيز راديو شما سروور اسپيد نداره
Dariush آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code هست فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است

انتخاب سریع یک انجمن


اکنون ساعت 07:22 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.