Persian RC  

بازگشت   Persian RC > رادیو و الکترونیک > رادیو هایSanwa,Airtronics,و متفرقه ....

پاسخ
 
ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 14-06-13, 05:26 PM   #11
gidorcoco
Junior Member
 
تاریخ عضویت: 2010 Jul
نوشته ها: 23
Thanks: 0
Thanked 7 Times in 5 Posts
gidorcoco is on a distinguished road
پیش فرض

سلام عزیزان
لط[ATTACH]
[/ATTACH]فا به سوال من پاسخ بدید
من رادیوم مشکل پیدا کرده.روشن کردم error میده بوق میزنه عکسش میزارم لطفا راهنمایی کنید
gidorcoco آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 14-06-13, 05:27 PM   #12
gidorcoco
Junior Member
 
تاریخ عضویت: 2010 Jul
نوشته ها: 23
Thanks: 0
Thanked 7 Times in 5 Posts
gidorcoco is on a distinguished road
پیش فرض

111.jpg
هیچ کدوم از دکمه هام کار نمی کنه
gidorcoco آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 14-06-13, 06:04 PM   #13
parsfly
Moderator
 
تاریخ عضویت: 2009 Oct
محل سکونت: مشهد
نوشته ها: 1,953
Thanks: 5,042
Thanked 11,435 Times in 2,146 Posts
parsfly is on a distinguished road
پیش فرض

فکر کنم پیام روی صحفه داره میگه استیک تراتل بالا هست .
__________________
همیشه چیزی را بنویس که بتوانی زیر آن را امضاء کنی . (ناپلئون)
parsfly آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
The Following User Says Thank You to parsfly For This Useful Post:
ARIAN2 (14-06-13)
قدیمی 14-06-13, 06:10 PM   #14
gidorcoco
Junior Member
 
تاریخ عضویت: 2010 Jul
نوشته ها: 23
Thanks: 0
Thanked 7 Times in 5 Posts
gidorcoco is on a distinguished road
پیش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی توسط irancenter نمایش پست ها
فکر کنم پیام روی صحفه داره میگه استیک تراتل بالا هست .
منم همین تصور کردم ولی اینطور نیست
gidorcoco آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 14-06-13, 06:12 PM   #15
gidorcoco
Junior Member
 
تاریخ عضویت: 2010 Jul
نوشته ها: 23
Thanks: 0
Thanked 7 Times in 5 Posts
gidorcoco is on a distinguished road
پیش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی توسط irancenter نمایش پست ها
فکر کنم پیام روی صحفه داره میگه استیک تراتل بالا هست .
تراتل پایین میدم ولی فایده ای نداشت.هیچ کلیدیم کار نمی کنه
gidorcoco آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 14-06-15, 07:06 PM   #16
gidorcoco
Junior Member
 
تاریخ عضویت: 2010 Jul
نوشته ها: 23
Thanks: 0
Thanked 7 Times in 5 Posts
gidorcoco is on a distinguished road
پیش فرض

دوستان کسی نیست جواب مشکل منو بده؟؟؟؟؟؟
gidorcoco آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 14-06-16, 09:12 AM   #17
mehrshad53
Moderator
 
mehrshad53 آواتار ها
 
تاریخ عضویت: 2010 May
محل سکونت: اصفهان
نوشته ها: 3,809
Thanks: 8,199
Thanked 15,094 Times in 4,083 Posts
mehrshad53 is on a distinguished road
پیش فرض

احتمالا پتانسیومتر مربوط به تراتل کثیف و یا خراب شده.
دستگاه را باز کنید و اسپری پاک کننده(مخصوص بردهای الکترونیکی) به پتانسیومتر ها بزنید و کمی استیک بزنید و دوباره تست کنید.
اگه اسپری دم دست نیست از الکل استفاده کنید.
__________________
mehrshad53 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
The Following 3 Users Say Thank You to mehrshad53 For This Useful Post:
FARSHID (14-06-17), kaveh_1 (14-06-17), parsfly (14-06-16)
قدیمی 14-06-16, 12:37 PM   #18
gidorcoco
Junior Member
 
تاریخ عضویت: 2010 Jul
نوشته ها: 23
Thanks: 0
Thanked 7 Times in 5 Posts
gidorcoco is on a distinguished road
پیش فرض

ممنونم از راهنمایی که کری.باز کردم پایه نگهدارندش شکسته بود
gidorcoco آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
The Following 2 Users Say Thank You to gidorcoco For This Useful Post:
kamranjj (14-06-26), mehrshad53 (14-06-16)
قدیمی 16-11-13, 08:51 PM   #19
shahram654100
Junior Member
 
تاریخ عضویت: 2015 Jun
نوشته ها: 9
Thanks: 4
Thanked 0 Times in 0 Posts
shahram654100 is on a distinguished road
پیش فرض

با سلام خدمت تمام دوستان و اساتید محترم. اگر رسیور را به بدنه چسب کنیم .در حین پرواز رادیو ممکن است کات کند چو لرزش موتور به رسیور انتقال پیدا میکند.این مسئله درست است.لطفا وخواهشا به این سؤال جواب دهید .با تشکر
shahram654100 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 16-11-15, 09:42 PM   #20
abedinpour
92 Premium Member
 
abedinpour آواتار ها
 
تاریخ عضویت: 2011 Sep
محل سکونت: Tehran
نوشته ها: 1,657
Thanks: 3,938
Thanked 12,879 Times in 1,272 Posts
abedinpour is on a distinguished road
پیش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahram654100 نمایش پست ها
با سلام خدمت تمام دوستان و اساتید محترم. اگر رسیور را به بدنه چسب کنیم .در حین پرواز رادیو ممکن است کات کند چو لرزش موتور به رسیور انتقال پیدا میکند.این مسئله درست است.لطفا وخواهشا به این سؤال جواب دهید .با تشکر
سلام

این سوال بود؟ یا خبری؟؟؟!؟!

لرزش به تنهایی باعث قطع ارتباط نمیشود

در دفنرچه رادیو تاکید شده از لرزش بر حضر باشید و راه حل آن استفاده از فوم و تاب کشی هستش
اما معمولا استفاده از چسبهای Velcro هستش
abedinpour آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
پاسخ

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

مجوز های ارسال و ویرایش
شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید

BB code هست فعال
شکلک ها فعال است
کد [IMG] فعال است
کد HTML غیر فعال است

انتخاب سریع یک انجمن


اکنون ساعت 07:15 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +4.5 می باشد.


Powered by vBulletin Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.